Danmarks eneste eksperter i Johan Christensen-huse

Døre og vinduer i mahogni

Døre og vinduer i mahogni fra Johan Christensen & Søn

Hos Johan Christensen & Søn er vi eksperter i døre og vinduer bl.a. i mahogni. I Johan Christensen-husene er døre og vinduer en del af selve konstruktionen, og udskiftning og renovering af netop disse dele kræver et ekstraordinært godt kendskab til Johan Christensen-husene. Det kendskab har vi.

  • Vi har udviklet en teknik til at integrere nye vinduer ind i husenes stil
  • Vi skifter eksisterende mahogni-elementer til nye elementer, som er samlet korrekt med husets øvrige dele
  • Vi laver service på eksisterende udvendige døre og vinduer, hvor vi bl.a. skifter alle tætningslister og gør elementet tæt
  • Vi samarbejder med alle de store vinduesfabrikker og er vinduesmestre for Velfac.
  • Vi er også gode til almindelig vinduesudskiftninger i fx murermestervillaer

Johan Christensen & Søn har skiftet og renoveret tæt på 10.000 vinduer og døre i Johan Christensen-husene og mange andre huse, etageejendomme og virksomheder. Når du kontakter os, kommer vi og måler op og hjælper dig med at vælge den rigtige type døre og de rigtige vinduer til dit hus.

SKYDEDØRE
Skydedøre er også et af vores specialer, og vi monterer skydedøre i alle slags huse. Johan Christensen-husene har nogle helt specielle skydedøre, som vi laver specielt til de enkelte huse.

Kontakt os, hvis du skal have skiftet døre, vinduer, tætnet døre og vinduer, og kom sikkert i mål med den rigtige løsning til dit Johan Christensen-hus. Hvert efterår laver vi efterårsservice på masser af Johan Christensen-huse, så de er klar til vinteren. Om foråret laver vi forårsservice, så dit hus er klar til sommerens høje temperaturer og solens stråler.

Udfyld og send formularen nedenfor. Vi glæder os til at høre fra dig.