Danmarks eneste eksperter i Johan Christensen-huse

Anmeldelse af vores arbejde i Holte

Læs hele anmeldelsen af Johan Christensen & Søns arbejde her:

"Super renovering af alle mahogni facader på vores Johan Christensens villa fra 1978, samt en ny tilbygget overdækning i mahogni til vores terrasse. En overdækning der i sin opbygning og konstruktion har givet et nydeligt og elegant præg til huset med respekt for dets byggestil og materialer.

Renoveringen omfattede nedslibning, samt 3 x oliering af alt træværk udvendigt på huset, med kun få udskiftninger af træbeklædning til nyt mahogni, samt service på  alle døre og vinduer. Det har været en fornøjelses, at have Henrik Lundquist og hans folk  på projektet, de har alle været super dygtige og kompetente, der er ingen tvivl om, at deres faglige stolthed har været en gennemgående faktor og en direkte årsag til at projektet er forløbet planmæssigt og tilfredsstillende uden ekstra omkostninger. De har under hele projektet sørget for, at rydde pænt op efter sig, således, at der ikke lå unødvendigt byggemateriale, hverken i eller uden for matriklen. Vi vil helt klart anbefale Henrik Lundquist og Johan Christensen & Søn til alle der har brug for en reel og dygtig håndværker. Vi vil selvfølgelig benytte Johan Christensen & søn igen til andre projekter.

 

Med venlig hilsen

Shila og Torben, Holte "

Har du lyst til at kontakte os om en renovering af dit Johan Christensen & Søn-hus? Så skriv til os i kontaktformularen nedenfor. Vi vender hurtigt tilbage.